MOLENAARS HAZEWIND

Jeroen Hogenelst en Henk Wilms zijn de molenaars van Molen Hazewind. Ze worden bijgestaan door gediplomeerd molenaars Anne Hulst en Heribert Delicaat.

Henk Wilms is naast molenaar ook instructeur, waardoor Molen Hazewind een opleidingsmolen is. De huidige Mio's (molenaar in opleiding) zijn Henk van der Veen (voor Molen Hazewind Gieten) en Klaas van Ittersum (voor de Slener molens)

Wilt u meer weten over de opleiding tot vrijwillig molenaar? Wandel dan eens binnen en laat u voorlichten. Het is altijd mogelijk een aantal keren mee te draaien; de beste manier om te ontdekken of molenaar zijn iets voor u is!

 

[10/2017]

(AANKOMEND) MOLENAAR(S) GEZOCHT

6-4-2018, Rolde

In oktober 2017 plaatsten we onderstaand bericht. Inmiddels hebben zich een aantal molenaars aangemeld die meedraaien om de Molen van Rolde draaiend te houden. En de zoektocht heeft ook enkele leerlingen opgeleverd. Daar zijn we erg blij mee! Maar onze missie gaat nog door, er kunnen meer bij! Lijkt het je leuk eens een keer mee te draaien? Wandel binnen op de molen of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

----

De Molen van Rolde heeft momenteel geen vaste molenaar. Er is dus een vacature voor vrijwillig molenaar. Gediplomeerd en heb je interesse? Mail ons; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Lijkt het je sowieso wel iets, molenaar zijn? We zoeken mensen die het eventueel willen worden! Lees hier meer: http://bit.ly/2yeIlx4

Joomla templates by a4joomla