MULDERS BOEKENKIST

Zodra de wintertijd ingaat is Mulders Boekenkist gesloten. Wel kunt u online of op afspraak bij ons terecht! Op de eerste verdieping van Molen Hazewind staat een enorme boekenkist. Het is het symbool van de verkoop van tweedehands boeken in de molen. In de winter online, in de zomer ook 'live'. We volgen de zomer- en wintertijdwisseling. Vanaf 25 maart 2018 is de boekenzolder weer geopend.boekenkist2017

 

 

MULDERS BOEKENKIST ZOMER

Op de eerste verdieping van Molen Hazewind staat een enorme boekenkist. Het is het symbool van de verkoop van tweedehands boeken in de molen. De molenaars ontvangen graag bezoek en proberen met verschillende initiatieven steeds meer mensen naar de molen te lokken. In het geval van de boekenkist snijdt het zwaard aan twee kanten. Molenbezoekers en boekenliefhebbers kunnen lekker snuffelen tussen de ruime voorraad boeken nadat zij de molen bezichtigd hebben. Voor de molen betekent de boekverkoop extra inkomsten om (educatieve) activiteiten te kunnen ontwikkelen.

U mag natuurlijk ook best alleen de boekenzolder bezoeken. Onze boeken zijn aangenaam geprijsd. Het betreft tweedehands boeken, die zijn gekregen van particulieren. Rijp en groen, literatuur en lectuur. Van thriller tot kinderboek, van de Decamerone tot (streek)roman. Uitgevers als de House of Books, Penguin, ABC, Sijthoff en meer. Een selectie van ons boekenaanbod is te vinden op boekwinkeltjes: Mulders Boekenkist.

Lees meer...

CONTACT EN OPENINGSTIJDEN BOEKENKIST

Mulders Boekenkist, op de eerste verdieping van molen Hazewind in Gieten,  is open van april t/m oktober (zomertijd). Er is een leestafel en wij verkopen goede, tweedehands boeken.

Uw inbreng van goede tweedehandsboeken is van harte welkom: elke zaterdag is de molen open en kunt u uw boeken afgeven.

Open: elke zaterdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur

Contact:

Persoonlijk: kom langs in Hazewind

E. boeken @ aaenhunzemolens.nl (verwijder de spaties)

 

In wintermaanden: op afspraak

BIBLIOTHEEK MOLENBOEKEN

Naast de verkoop van 2e hands boeken en het bieden van een leestafel, hebben wij nu ook een verzameling molenboeken en -naslagwerken ter inzage.

Voor spreekbeurten, presentaties etc. kunt u terecht in Molen Hazewind. Molenboeken worden niet uitgeleend maar kunnen op de molen worden ingezien. 

Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., twitter.com/muldersboeken; https://www.facebook.com/aaenhunze.molens.7

       

Titel

Streek/Prov/onderw

 

Auteur(s)

Lees meer...

Subcategorieën