MULDERS BOEKENKIST ZOMER

Op de eerste verdieping van Molen Hazewind staat een enorme boekenkist. Het is het symbool van de verkoop van tweedehands boeken in de molen. De molenaars ontvangen graag bezoek en proberen met verschillende initiatieven steeds meer mensen naar de molen te lokken. In het geval van de boekenkist snijdt het zwaard aan twee kanten. Molenbezoekers en boekenliefhebbers kunnen lekker snuffelen tussen de ruime voorraad boeken nadat zij de molen bezichtigd hebben. Voor de molen betekent de boekverkoop extra inkomsten om (educatieve) activiteiten te kunnen ontwikkelen.

U mag natuurlijk ook best alleen de boekenzolder bezoeken. Onze boeken zijn aangenaam geprijsd. Het betreft tweedehands boeken, die zijn gekregen van particulieren. Rijp en groen, literatuur en lectuur. Van thriller tot kinderboek, van de Decamerone tot (streek)roman. Uitgevers als de House of Books, Penguin, ABC, Sijthoff en meer. Een selectie van ons boekenaanbod is te vinden op boekwinkeltjes: Mulders Boekenkist.

 

Ook verkopen we boeken via Bol.com, verkoper Mulders Boekenkist Hazewind of op marktplaats. Op catawiki zijn we inmiddels ook te vinden: Mulders Boekenkist @ Catawiki 

De opbrengst van een deel van de boeken gaat naar stichting Mont Ventoux. Dit betreft speciaal voor dat doel geschonken boeken. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar Popkoor Session. Onze boeken worden 'geoormerkt' met de verschillende doelen. 

Op de begane grond van de molen staat inmiddels een leestafel. U kunt er een tijdschrift doorbladeren of op uw gemak boeken beoordelen. Kunt u (of durft u) de trap niet op? De molenaars luien graag een selectie naar keuze naar beneden. Wellicht hebt u verhalen of vragen over de molen: u bent meer dan welkom aan de leestafel!

Het concept van Mulders Boekenkist is volop in ontwikkeling. Voorlopig is er in de zomermaanden verkoop op zaterdagmiddag van half twee tot vier uur.

 

[29 januari 2015 : in de pers Gezinsblad]

 

Joomla templates by a4joomla